LÆGE OG PERSONALE PÅ ODDEN

 

 

Læge Ulf Bern Jensen (f. 1950)
Speciallæge i almen medicin

Uddannet i 1982 på Københavns Universitet

Speciallæge i Almen Medicin

Praktiserende læge siden 2002

 
Medlem af:

Dansk Selskab for Intern Medicin

Dansk selskab for Almen Medicin

American Academy of Family Physicians


Øvrigt
 Udover speciallægeuddannelsen i almen medicin har læge Ulf Bern Jensen lang klinisk erfaring i de tre specialer psykiatri, kirugi inkl. gynækologi og intern medicin. Læge Ulf Bern Jensen har arbejdet ca. 5 år som henholdsvis distriktslæge i Grønland og assistentlæge samt overlægevikar i intern medicin i Sverige og Norge. 


Overenskomst med sygesikringen: Ja

 

 

Læge Torben Steen Hansen

Er som regel på klinikken hver tirsdag.

 

 

 

 

 

 

Sygeplejerske Lene Birk Vandborg

Uddannet i 1986 på Bispebjerg hospital

Har været i solopraksis i 11 år og hudlægepraksis i 1 år i København

Har været i lægehus i 17 år i Hvidovre


Øvrigt

Lene Birk Vandborg vil sidde på satellitklinikken på Odden mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Udover sygeplejerskeuddannelsen har Lene Birk Vandborg mere end 29 års erfaring i lægepraksis og vil kunne hjælpe med diverse kontrolundersøgelser, blodprøver, sårpleje, børneundersøgelser, svangreundsøgelser, vacciner - både børn og udland, m.m. 


De dage hvor Lene Birk Vandborg er alene på satellitlægeklinikken på Odden, sparrer hun løbende gennem hele dagen med lægerne i Nykøbing Sj. over telefon og Facetime, og vil derfor kunne give professionelle og kvalificeret svar på dine spørgsmål og udfordringer

Sekretær Pernille Jeppesen


Pernille Jeppesen vil sidde på satellitklinikken på Odden mandag og onsdag.

Udover at være den første kontakt til patienterne, når De ringer eller kommer i satellitlægeklinikken, deltager Pernille også i mindre grad i det kliniske arbejde med besvarelser af prøver, undersøgelse af urin, receptudskrivning samt antabusbehandling m.m.

De dage i ugen hvor Pernille ikke er på Odden, sidder hun på Ulf Bern Jensens lægeklinik i Nykøbing Sj. og såfremt der er telefonkø på satellitlægeklinikken på Odden, vil opkald videresendes til hende der, hvor hun ligeledes vil kunne hjælpe med spørgsmål og forespørgsler.